3 vigtige ideer til planlægning af en vellykket restaurering

deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

1
Pin

Del

Post

Skrevet af Lambert Brothers Construction i Edmonton

I køb for at planlægge en vellykket renovering er det vigtigt at have en handlingsplan på plads, før den starter. At have en plan reducerer den tid, det tager at afslutte Reno. En plan reducerer også angsten for uorganiseret arbejde og går over budgettet på grund af ikke -regnskabet for omkostninger.

Hvad er en restaureringsplan for?

Den første ting, en restaureringsplan gør, er at hjælpe dig med at finde ud af prioriteter for jobbet.

The Canadian Home Home Builders Association (CHBA), der fungerer som den nationale stemme i boligbyggeriet, siger, at det er vigtigt at sætte prioriteter for en vellykket renovering.

”Ud over nødvendige reparationer skal din restaurering af hjemmebutikker give dig forbedret funktion, komfort og bekvemmelighed. For at nå dette skal du sætte nogle generelle mål for dit projekt og finde ud af, hvad dine prioriteter er. ” – CHBA

Dernæst vil det at have en god restaureringsplan hjælpe dig nøjagtigt med at finde ud af og forblive på budgettet. Planlægning af materialer, arbejdskraft, overskydende, tilladelser og andre omkostninger forud for tiden vil hjælpe dig med at forblive inden for budgettet og bekymre dig mindre. En plan, der består af nøjagtige omkostninger, giver dig ro i sindet, at du ikke sidder fast med en skandaløs eller uventet regning, efter at jobbet starter.

En restaureringsplan hjælper også med at opnå en vellykket restaurering ved at sikre organiseringen af jobbet. Det definerer rolleklarhed mellem husejere, entreprenører og designere samt konstruktion af en fornuftig og opnåelig tidsramme. Alle disse aspekter bidrager til mindre angst, mens de gennemgår restaureringsprocessen.

Hvad går ind i en plan?

Der er naturligvis gode grunde til at have en restaureringsplan på plads. Men hvad skal du medtage i denne plan for at gøre det nyttigt? Der er en masse information derude om, hvad der går i en restaureringsplan, og det kan være forvirrende eller virke skræmmende at skabe en. Følgende ideer er mine anbefalinger til de vigtige komponenter i enhver restaureringsplan. Ved at være sikker på at medtage disse tre ting, vil uanset hvad du planlægger være langt mere tilbøjelig til at få succes.

Tip 1: Sæt mål
Lav en opgørelse over det, du vil blive ændret, og hvorfor. At sætte mål er afgørende, fordi det giver dig og resten af restaureringsteamet en fælles tråd at arbejde hen imod. Hvis du f.eks .

Canadian Home Home Builders Association definerer disse tre emner som en masse afgørende for at tænke over, når du finder ud af dine mål:

Brug af plads. Hvordan du bruger et værelse viser den krævede plads, og i hvilket omfang pladsen skal være åben eller lukket for de omkringliggende områder i dit hjem. Hvilke aktiviteter finder sted i rummet? Hvilke eksisterende eller fremtidige møbler har brug for at passe ind i det? Vil støj fra dette rum være forstyrrende for andre?

Lys og lysstyrke. Hvad er belysningskravene til de planlagte aktiviteter for hvert værelse? Leverer eksisterende vinduer passende sollys og en følelse af rummelighed? Vil du bruge dette rum meget mere om dagen eller om aftenen? Hvis der er behov for menneskeskabt lys, ville generel belysning eller opgavebelysning være meget mere velegnet?

Bevægelse af mennesker. Hvad er trafikmønstrene gennem hvert område i dit hjem? Forsøger et rum adgang til andre ofte anvendte dele af dit hjem som køkkenet eller brusebadet og konflikter denne aktiviteter med de aktiviteter, du planlægger for dette rum?
Med klare mål på plads kan du derefter finde ud af, hvad dine prioriteter er.

Tip 2: Medbring en kvalificeret entreprenør, du kan være afhængig af ideal fra starten.
Din entreprenør skal være en stor del af din planlægningsproces. En entreprenør skal være i stand til at koordinere og introducere dig til en kvalificeret boligdesigner og vil også forstå, hvor og hvornår du skal indbringe underleverandører.

Entreprenører skal arbejde sammen med en designer, der først kan oprette designet og derefter levere restaureringsbudet.

Hvis de ikke arbejder med en designer, skal de i det mindste opmuntre dig til niveauet for designdetaljer og specifikation, de har brug for at vide, før de kan give dig et fast omkostningsestimat og kontrakt. Ellers vil du løbe ind i spørgsmålet om unøjagtige materielle omkostninger, ukendte eller uventede arbejdsgebyrer, der kaster dit estimat ideal fra skinnerne.

Alle elsker at nyde Reno-shows på HGTV … men ideen om, at restaureringer er lynhurtige eller økonomiske, er forkerte. Her hos Lambert Brothers Construction bliver vi ikke involveret i “shoestring” -budgetprojekter, fordi vi forstår, hvor afgørende kvaliteten af arbejdskraft og materialer er, når vi gentager et rum. Vi skærer aldrig hjørner, og vi ofrer ikke af kvalitet ved at bruge lave omkostninger materialer.

Tip 3: Brug en kvalificeret interiørarkitekt til bolig til at oprettee et design.
Brug en kvalificeret boligdesigner til at designe rummet og til at hjælpe med produktvalg, materialer, farver og overordnet designretning i rummet.

Hvorfor bruge en boligdesigner?

Her hos Lambert Brothers samarbejder vi med Stephanie Parks hos Addison Grace Designs. Stephanie beder folk om at overveje fordelene ved at bruge en uddannet professionel til at skabe dit bedste rum:

”En kvalificeret interiørarkitekt kan hjælpe dig med at forestille dig din færdige plads og levere viden og færdigheder for at gøre det til en realitet. En designer kan også hjælpe dig med at identificere dine funktionelle behov og give dig støtte til, hvordan du gør din plads ikke kun fantastisk, men meget mere effektiv. Arbejde med en interiørarkitekt kan hjælpe med at holde dit budget og projekt på sporet – spare dig penge og minimere stress. ”

Omkostningerne ved at bruge denne service er det værd. I gennemsnit skal $ 3-7% af hele projektet gå mod designet. Normalt kører et design $ 1500- $ 3500 for et værelse. Fuld etager eller en hel husrenovering løber naturligvis meget højere. Men afkastet på denne investering er, at du får et perfekt planlagt rum, et nøjagtigt skøn over omkostningerne til materialer og arbejdskraft med langt mindre chance for overraskelsesomkostninger, der løber op for regningen, når du får projektet afsluttet.

At have et ordentligt design på plads hjælper også med at få ordentlige sammenlignelige citater uden tvivl om, hvad de prisfastsættelsesbud på, fordi de har design- og forsyningsbehovet ideelt der i planen.

Uanset hvad dine restaureringsbehov er, er det vigtigt at få det rigtigt. Uden en plan på plads er organisationen, tidsrammen og omkostningerne alt for flydende og kan skabe et mareridt for husejere til at få det, de vil have gjort, på den ideelle måde og på budgettet.

Hvis du prøver at finde en restaureringsspecialist med en stolthed af udførelse, der matcher din stolthed af ejerskab, skal du kontakte os på Lambert Brothers Construction, så vi kan hjælpe dig med at gøre dine restaureringsdrømme til virkelighed.

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

1
Pin

Del

Post

Du kan måske også lide:

Hvordan gendannelse af forsyningsmangel i Alberta påvirker husejere

Hvordan gendannelse af forsyningsmangel i Alberta påvirker husejere

Sådan påvirker restaureringsforsyningsmangel i Alberta husejere, og hvad du kan gøre for at lette belastningen.

Hvordan en hovedentreprenør kan hjælpe med din renovering af hjemmet

Hvordan en hovedentreprenør kan hjælpe med din renovering af hjemmet

Renoveringer giver dig mulighed for at oprette dine drømmehjem. Forsøg aldrig at renovere uden hjælp fra en profes

3 måder at skabe meget mere plads i dit hjem

3 måder at skabe meget mere plads i dit hjem

Hvis dit hjem ikke længere imødekommer dine behov, og du har brug for meget mere plads, kan hjemmepligteringer være løsningen. En pålidelig

Renoveringsfejl En hovedentreprenør hjælper dig med at undgå

Renoveringsfejl En hovedentreprenør hjælper dig med at undgå

At sidde ned og planlægge en restaurering er spændende, men der er altid plads til fejl, hvis du er ny på arbejdet. Fin

Tilføjelse af en anden historie til dit hjem

Tilføjelse af en anden historie til dit hjem

At fjerne din tagdækning og tilføje en helt ny etage er en betydelig restaurering, der kan føles skræmmende. Stadig anden historie

Edmonton’s 6 bedste hjemtilsætningsentreprenører i 2022

Edmonton’s 6 bedste hjemtilsætningsentreprenører i 2022

Hjemtilsætninger er en fantastisk måde at opgradere din bolig på uden at opgive et elsket hjem eller placering og flytte. Dep

20 Bedste restaureringsentreprenører i Edmonton

20 Bedste restaureringsentreprenører i Edmonton

En restaurering af hjemmet kan tilføje skønhed, funktion og værdi til dit hjem. Hvis du overvejer en renovering, hvad enten det er mindre eller

4 Fordele ved at arbejde med en hovedentreprenør

4 Fordele ved at arbejde med en hovedentreprenør

Du skal altid ansætte en hovedentreprenør, når du går i gang med et boligforbedrings- eller kommercielt restaureringsprojekt. Profe

af Shareaholic

.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.