Nå, det ser ud til, at Apple er klar til at gøre den britiske iPhone -erklæring i morgen i deres Regent Street -butik i London. Jeg var heldig nok til at lege med iPhone i et par timer dagen efter, at det blev introduceret tilbage i juni i USA, da jeg var der på ferie på det tidspunkt.

Mens der stadig er veldokumenterede problemer med enheden, må jeg indrømme, at jeg er helt sprængt med det såvel som så jeg vil sandsynligvis købe en. Men hvad er iPhone, der fik renten af ​​renten House Automator.

Efter min mening er den største funktion af iPhone dens individuelle grænseflade. Jeg har brugt HTC Hermes (T-Mobile Vario2) i lidt over et år nu. Det er min tredje Windows -mobildrevne telefon i træk. Det kører i øjeblikket den sjette version af Microsofts mobile OS, så præcis hvordan kommer Apples ekstremt allerførste forsøg på at slå Windows Mobile, såvel som enhver form for andre mobile OS, du holder af?

At tage praktiske beslutninger som at etablere UI til at bruge med en finger, ikke en stylus var en god start. At producere en multi-touch-skærm samt tilføje softwareapplikation til at oversætte “bevægelser” er en mere vigtig faktor. Nemme stilfulde stilbeslutninger som at få berøringsskærmen til at skylle med gadgeten snarere end sunket et par millimeter en anden.

De fleste af vores Wise House -systemer i disse dage har en webgrænseflade. Homeseer såvel som for eksempel HomeVision. Selv tage Sonos -musiksystemet, hvor en officiel webgrænseflade aldrig er blevet frigivet, har kvarterdesignere produceret den fremragende Sonosweb. Ideelt set vil nogen lave en høj kvalitet iPhone-stil grafisk front-end til Sonosweb, så jeg vil også være i stand til at administrere hele vores hjemmemusiktjeneste fra iPhone. Af program er jeg sikker på, at det allerede fungerer med den grundlæggende mobile/PDA -hud.

Så ideelt set i morgen forstår vi mere. Det ser specifikt ud, at O2 er den britiske iPhone -udbyder med opbevaringsfacilitet i Carphone som en uafhængig sælger, der styrker antallet af detailforretninger på High Street. Lad os håbe, at de ligeledes afslører omkostningerne ved telefonen såvel som de månedlige omkostninger såvel som dataplaner. Jeg håber, at de vil være så generøse som min nuværende T-Mobile-kontrakt (2 GB pr. Måned for £ 10), så jeg ikke behøver at tilbyde en nyre at købe en.

Hvis du også tænker på en iPhone, foreslår jeg, at du downloader såvel som at se denne 20 minutters video for at få en ægte fornemmelse for UI såvel som hvad iPhone er i stand til www.apple.com/iphone/gettingstarted/guidedtour.html

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.