Tilføjelse af kabinetsknapper og en vindue-frosting video

Vi ønsker, at vi havde en kæmpe badeværelseopdatering at dele, men vi er i den fase af projektet, hvor nogle af de større ting er blevet kontrolleret (bygning af en hylde, Maling af væggene) og et par små midtpunktopgraderinger er på dagsordenen, da vi har flyvet meget rundt på det seneste (10 flyvninger på 11 dage !!). Men nu, hvor vi er hjemme, vil den næste badeværelsesafdeling være større (enten indramme spejlet og lave en skygge fra noget utroligt dristigt stof, som jeg er besat af), så forhåbentlig har dette tidevand jer over. Og da jeg hader at nævne “forbløffende dristigt stof, som jeg er besat af” uden at vise det for dig … se:

Kan du huske det herfra? Jeg fangede det op for $ 16 et gård på Mary Jos (det kaldes Ubud af Iman Home/Waverly, og det kan sælge for op til $ 27 andre steder). Jeg tror, det vil være den perfekte punch-in-the-face-of-color, som de for det meste hvide (og lidt bløde-grå) badeværelsesbehov. Men da det endnu ikke har hoppet af disken og gjort sig selv i en vinduesskygge (Boo Inanimate Fabric!) Mens vi rammer syv byer i den sidste uge, kommer jeg tilbage til de færdige opdateringer, der er til rådighed. Den første er nye drejeknapper … fordi disse land, der ser malede træ, bare ikke gjorde det for os …

Disse nye fyre kommer fra Hobby -lobbyen og var kun $ 2,49 takket være et 50% rabat på drejeknap. Hurtigt tip: Køb aldrig noget der, der ikke er 50% derfra, da salget bare ser ud til at skifte med en uge- så hvis det ønskede vare ikke er til salg, skal du vente en uge og prøve igen.

Jeg elsker at de er uregelmæssige, slags som grøn jade eller endda en slags farvet knogle. Og den perle-lignende form er facetteret og smuk uden at være for lang og spidse (tællerkanten strækker sig næsten den samme afstand som drejeknapperne-og de er omtrent den samme dybde som de tidligere hvide malede træ-så der er ingen bekymringer af bankende knæ).

Jeg elsker, hvordan de efterligner de små pops af mørk tone i gulvflisen og bærer dem op til forfængeligheden. Og jeg vil helt have en mere til den falske skuffe over vasken – de havde bare ikke længere den dag, jeg hentede dem, så jeg bliver nødt til at tjekke igen næste gang vi er der.

Vi er blevet spurgt af mere end et par mennesker, hvis vi tænker på at male forfængeligheden en mørkere farve (kul, sort osv.), Og vi tænker bestemt på det, men ikke 100% solgt endnu, så vi venter For mere af rummet, der skal samles (vi gennemgår muligheden, når vi tilføjer skyggen, rammer spejlet osv.). Vores grund til ikke med det samme at male forfængeligheden mørkere (som vi synes kunne se fantastisk ud med den mørke flise, vi arbejder med) er fordi rummet er mindre end det ser ud på fotos, så vi kan godt lide, hvordan den hvide vægflise, forfængelighed, Og badekar føler sig alle afbalanceret og lys-, og vi bekymrer os for, at det ene mørke objekt på den ene side af rummet kan føles sidetunge og trange). Men uanset hvad vil vi bare vente på det og se, hvor vi ender. Du ved, at vi holder dig opdateret!

Åh og ved at holde det rigtige nyheder, gæt, hvem dukkede op, da jeg skyder billedet ovenfor? #Clarabomb

Den anden opgradering, vi pressede derinde mellem alle vores fly og maraton Clara og Burger Smooche, da vi blev genforenet (ja, vi overdrev det, men vi kunne ikke hjælpe os selv) var, at vi frostede vinduet. Buh-Bye Old Paper-ish harmonika skygge (som vi altid var nødt til at holde lukket for at opretholde privatlivets fred, da dette rum kan ses fra dækket) …

… og hej moderne frostet vindue, der er sprødt og privat (selv med lysene tændt i badeværelset på en mørk nat kan du ikke se noget fra dækket bortset fra vage skygger – intet grafisk overhovedet). Her er jeg i mine pyjama -bukser og får min frost på. #MeresKeepingItReal

Hvad angår, hvordan vi anvendte det, tog vi procesbilledet ovenfor, men dette indlæg og dette indlæg har de bedste specifikke instruktioner til at anvende det, så forhåbentlig hjælper disse. Og da vi aldrig har sendt en video, her er det for YA nedenfor – eller du kan se den på YouTube. Vi troede måske at se det “i 3-D” (godt ikke rigtig, men du ved hvad jeg mener) kunne hjælpe:

Så det er her vi er. Har ikke noget imod den messing gamle drejeknap. Haha. Føjede det lige til listen!

Apropos hallens badeværelsesliste, her er det:

Rehang et bruseforhæng i lofthøjden

Trim det ubalancerede vindue ud (mere om det her)

Skift lysarmaturet ud (mere om det her)

Tilføj nogle meningsfulde kunst (mere om det her)

Byg i en hylde over toilettet til noget skæve kunst (mere om det her)

Mal væggene en friskere farve for at hjælpe den originale flise pop (mere om det her)

Opgrader forfængelighedshardwaren

Frost vinduet

Ramme spejlet ud over forfængeligheden for et mindre bygherr-basisk look

Orb/opgrader den messing gulddørring

Lav en dristig stofskygge til vinduet

Maler muligvis forfængeligheden (vi muller stadig over det – men vi lover, at vi holder dig opdateret)

Tilføj sidste hånd/tilbehør, og opvask et budgetnedbrydning for jer

Kan ikke vente med at krydse mere! Og i mellemtiden lad os CIrcle tilbage til min stofbesættelse. Ser det ikke godt ud med de nye drejeknapper og fiskeskærslaet? #Everybathroom NeedsaFishCanvas

Hvad var I op til denne weekend? Eventuelle små midtpunktopgraderinger eller større sjove, der gjorde hele forskellen? Det er så sjovt, hvordan nogle gange gigantiske ting som hængende gardiner eller maling af væggene kan skabe en kæmpe forandring, og nogle gange er det virkelig detaljerne (som hardware), der endelig får et værelse til at føle sig speciel, ligesom det hele er dit.

Psst- Vi deler endelig Claras skjulte talent med verden over på Young House Life. Har navn, at melodien har en småbarnsudgave?

Flere indlæg fra Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.