12 Designfejl Vi (forhåbentlig) gør ikke igen

Q: Jeg har en idé til et blogindlæg. “Designfejl, vi ikke laver igen.” Når jeg kigger gennem billeder af alt det fantastiske arbejde, du har gjort, tænker jeg på at vælge masser af lignende stilarter og køb. Men så undrer jeg mig over tid – fortryder du nogensinde et designvalg? – Shannon

A: Det er godt. Og nu for 1.970 ord om emnet. Vi starter med at sige, at vi absolut ikke altid ved, hvad vi gør, når vi gør noget (os = så ikke eksperter), så vi prøver bare at tage tingene en dag ad gangen og lære, mens vi går. Vi laver masser af fejl. Du skal lige føle dig rundt og kursus-korrekt undervejs.

Virkeligheden er, at det er så meget mere af en læringsoplevelse at gøre noget, selvom det er en dårlig noget, så meget mere af en læringsoplevelse end at gøre noget og være frosset i ubeslutsomhed (som aldrig rigtig får dit hus overalt). Så her er et par live-and-learn-fejl fra vores, der kommer til at tænke på:
Vores yndlingsvideoer

1. At få en dyre-for-us keramik stald-sofa. Jeg tror ikke, vi nogensinde vil være i stand til at få en sofa uden at se den personligt (og sidde ned på den baby). Årsagen til, at vi fik en PB til vores første hushul, var fordi vi købte en mere overkommelig sofa fra Target.com, og derefter ankom det, og det var forfærdeligt. Skalaen og andelen var alt forkert, og det var svært som en klippe. Heldigvis var det fuldt returnerbart, men vi blev efterladt og følte os som “måske skal du bruge meget på noget for at få noget godt”, så vi reddede og købte PB -basissofaen efter at have siddet på det i butikken (til melodien $ 1300 med levering på det tidspunkt).

Men i alle de 3+ år, som vi tilbragte med det, elskede vi det aldrig rigtig. Det er absolut kun en af disse personlige præferencer, men det føltes altid slags baggy og frumpy. Her er et mindre glamorøst look af de øverste puder fra dette gamle gamle indlæg fra tilbage på dagen:

Det føltes bare aldrig/så så godt ud som stuen sofa, som vi faktisk betalte $ 400 mindre for fra Rowe (læs om det her). Selv Karl sektionen (som er tre gange større) var billigere! Han er også meget mere behagelig og ligner meget mere “os” end vores gamle PB -sofa (som vi craigslistede for $ 500 før det store træk). Så jeg antager, at lektionen, vi lærte, var, at bare fordi noget er meget dyrere, er det ikke altid bedre.

2. Sort trim på badeværelset. dårlig idé. Men jeg er meget glad for, at vi prøvede det. Jeg havde denne fantastiske grafiske domino -vision, og det fungerede ikke bare. Men det tog kun cirka to timer at male det …

… og derefter ubemærket det. Og det gjorde ikke ondt at eliminere et par andre ulige ting som det blå plastikbruseforhæng, min blå pashmina -vinduebehandling (det var absolut et arbejde med Whatcha fik underhed), og de sjove gamle skodder på vinduerne (blandt andet) .

Så den sorte trim var absolut en fejl, der var værd at begå, bare for at lære, at det ikke var det ideelle trin, så vi kunne komme forbi det og finde ud af, hvad vi virkelig kunne lide. Det viste sig hvidt på hvidt på hvidt skabt til en god dag spa -lignende effekt, indtil vi kunne reno hele brusebadet (tæt på den originale flise var en katastrofe, så det kunne desværre ikke reddes).

3. Bringer ikke nok møbler ind i et rum. Som vores skarpe og helt ikke-funktionelle stue i de tidlige dage:

Denne fejl var temmelig let at afhjælpe over tid. Vi reddede lige vores øre og tilføjede langsomt genstande for at udfylde de lange tynde aldrig-brugte-det-på-all-værelse. Her er her, hvordan det så et par år ud i hele udviklingen (at tilføje en spiseplads ud af køkkenet var meget mere funktionel, så vi brugte værelset meget mere).

4. At blive for skør med hele vores husfarveskema. Først troede vi, at hvert værelse krævede en anden farve på regnbuen- læs meget mere om det her).

Den sorte trimbruserums -debakel lærte os at prøve noget, selvom det ikke altid fungerer. Og dette er meget mere af den lektion. Langsomt over tid prøvede vi en masse farver, identificerede dem, vi elskede bedst, malede over resten, og endte med en hav-glasinspireret palet til vores første hus, der virkelig var indbydende og rolig.

For vores nuværende hus er vi i humør til noget, der er meget mere humørigt, risikabelt og sofistikeret (hvem vil klone det samme hus to gange?). kunne være fantastisk. kan suge. det vil tiden vise!

5. Dinky, ikke-big-nok-genstande. Selv hvis din plads er lille, har vi lært, at masser af små møbler eller kunst & tilbehør faktisk kan få det til at føles mindre (og meget mere rodet) – i det mindste gennem vores øjne. Yup, vi er absolut fans af en pænt størrelse sofa eller en storskala kunstartikel for at tilføje lidt noget ekstra. Nogle kan sige, at vi kan lide ting for store (det er det, hun sagde), men dramaet fra en gigantisk lysarmatur, som denne i vores nuværende soveværelse …

… eller en overdimensioneret vase, som denne i vores gang …

… ser ud til at tilføje interesse og tilstedeværelse til rum, der måske ikke føles så specielle uden dem. Uanset hvad der kaster din pickle antager jeg (en a aMeget mere tid, det var det, hun sagde). Selvfølgelig, når Clara bliver lidt større, bliver vi muligvis nødt til at nixe de gigantiske glasobjekter, men vi krydser den bro skjuler den vase, når vi kommer dertil. Ha.

6. voksende græsplæne overalt. En pose med græsplænefrø er absolut mere overkommelig end en flok buske, og den regionale græsplæne, som vi bruger, har ikke brug for meget vand eller luge, når det er veletableret (vi bruger ikke gødning eller sprinklere eller noget). Men det er stadig meget at klippe. Det plejede at tage John mindst halvanden time for at klippe fronten og baghaven i vores første hus. Og om sommeren ville det vokse som vanvittigt, så det spiste absolut ind i vores “sjove familietid.”

At holde et meget mere naturaliseret landskab med et par græsplæne for hvalpen og kiddo (er) er meget mere af planen, når det vedrører dette hus. Så vi tilføjer absolut nogle græsplæne nogle få steder til T-ball og picnic, men vi håber at forlade andre områder au naturale (og tilføje lavvedligeholdelse af vilde blomster, græs, jorddækning osv.).

7. Ikke stole nok på Craigslist og sparsommelige butikker til møbler. Nogle af vores yndlingsartikler, som vores gamle stue sofabord (som nu lånes af Johns forældre), den hvide slipcovered stol fra hulen (som nu bor i solrummet), det hvide piedestalbord fra vores gamle solrum (som Nu sidder i stuen ved vinduet), og Claras gamle kommode (som stadig er bosiddende i hendes værelse) er brugte, at de koster mindre end $ 30 hver. Yup, vi betalte under $ 120 for en gigantisk 6-skalrov, et stort hvidt piedestalbord, en sprød slipcovered lænestol og et to lagdelt glas og jern sofabord. Sindssyge.

Vi er så glade for, at vi ikke endte med at droppe $ 200+ for hver ting fra en stor kassebutik. Og i betragtning af at vi flytter ind i vores nye hus har vi tilføjet otte spisestole fra Craigslist (scorede for kun $ 25 pr. Pop) sammen med to $ 35 stole fra en brugte butik, og alle de sjove sparsomme fund ses her. Andenhåndsskatte = ja tak.

8. ikke bygge ting. Det er ikke så svært. Selvom vi er de første til at indrømme, at det lyder skræmmende (det tog os tre måneder at arbejde op for at tackle vores mest aktuelle bygning). Men alt fra vores skræddersyede dør-toppede skrivebord og vores postkorthylder til de bogvalg, som John lavede i børnehaven, var så budgetvenlige og gennemførlige, når vi tænker tilbage.

Og nu, hvor John tackle vores 140 ″ konsolbord (han er stadig hård på arbejde – detaljer snart). Der er noget sødt og poetisk ved at fremstille møbler derhjemme (selvom du bare er cheerleader, og endnu bedre, hvis du er den, der slynger boret). Romantik i Petersik-stil bygger noget under din egen tagdækning (eller udenfor i gården). Sawdust + teamwork (selvom det bare er mig, der nyder Clara og jubler John på, mens han arbejder) = Amore.

9. Hele matchy-matchy kriminalitet. I vores første hus lærte vi, at vi elsker en blanding af mørkt træ og hvide malede stykker sammen med brunt kunstigt læderbeklædning blandet med hvide slipcovers og og endda et par bløde malede stykker (som en selleri tonet reol eller bænk). Og på vores nuværende sted har vi det sjovt at skifte ting ved at tilføje meget mere dristighed, forskellige træstoner og endda ting som grå bjælker eller dybe mættede vægge. Men en ting er helt sikkert. Vi har aldrig et værelse fuld af møbler, der alle er nøjagtigt den samme træstone eller det samme polstring stof. Det er bare for meget sjovt at skifte det op med ting som en grøn bagage-rack-drejet side-tabel (se hvordan vi diyed det her) …

… eller skab en to-tone kommode som Clara’s (som vi har afdæmpet her).

10. At få ting, der ikke fungerer med noget andet i vores hus. Vi har heldigvis aldrig fået et gigantisk møbel, der ikke passede ind i noget andet, vi ejer (bortset fra PB -sofaen, vi aldrig rigtig elskede), men vi har absolut hentet puder og tilbehør, der aldrig følte sig helt ideelt med andre Varer i vores hus (og til sidst kom de ind i goodwill/gårdssalget). Læs meget mere om at prøve at undgå at gribe tonsvis af ting, der ikke fungerer med resten af de ting, du allerede har her.

11. Refinishing af gulve i vores første hus med standardmaterialer som oliebaseret plet og polyurethan. Det stunk i flere måneder. Vi fik begge hovedpine i uger, og det føltes virkelig usundt, selvom vi kørte fans og knækkede vinduer (selv om vinterens døde). Gudskelov, det var to år, før Clara blev født (læs meget mere om den gulvraffineringsproces her og her).

Når vi går fremad, ville vi kun bruge grønne produkter som lige såsom vandbaseret plet og øko-fugemasser, der ikke er fulde af grimme VOC’er og lugt, der hænger i luften i flere måneder (et lokalt sted kaldet Eco Logic her i Richmond sælger de ting, som vi planlægger at bruge, når vi redesigner vores gulve en dag).

12. At få et brystlys (ja, det er et teknisk udtryk). Eller få et midlertidigt emne for den sags skyld. For os er det normalt bedst bare at vente og gET noget fantastisk, som vi elsker, når vi har råd til det i stedet for at skynde os at få noget bare for at udfylde plads, indtil det reelle køb er foretaget senere (læs meget mere om det her). Vi fik et boob-lys til noget som $ 10 for at slippe af med den gamle aldrig brugte loftsventilator i vores første huss lille gæstesoveværelse.

Kontakten fik hurtigt den lille plads til at føle sig ti gange større, men vi skiftede senere El Boob ud for en pænere langvarig armatur (lær, hvordan vi gjorde det her):

Så hvis vi virkelig planlægger tingene, har vi lært, at vi kan spare et skridt eller to (og nogle penge, selvom det kun er $ 10) og ikke introducere boob -lys til at begynde med. Eller enhver anden lige-for-nu-og-vi-opgradering-later-vare.

Og så afslutter vores lille håb-vi-ikke-make-det-Mistakes-igen-men-vil-sandsynligt-make-mødre-roundup. Naturligvis er alle disse “fejl” subjektive. Du ved, hvad de siger: “En mands udsmykning OOOP er en anden mands udsmykning Booyah.” Vent, de siger ikke det? Nå ja. Dette er kun et par af de ting, der vedrørte tankerne, da vi så tilbage og forsøgte at komme med “ting, vi ikke vil gøre igen.” Vi er sikre på, at der sandsynligvis er halvtreds andre udsmykning og renovering af whoopsies i vores fremtid. Men jeg antager, at jeg vil være corny og sige hvisken “Bring It On.” Hvordan ellers vil vi lære, hvad vi elsker (og ikke), hvis ikke ved prøve og fejl? Glædelig fejl ved at begå en og alle!

Opdatering – Vil du vide, hvor vi fik noget i vores hus, eller hvilke malingsfarver vi brugte? Klik bare på denne knap:

Flere artikler fra Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.