9 Bedste bruserum Restaureringsfirmaer i Edmonton

Bruserrummet er et af de mest anvendte værelser i huset og en af de mest almindelige renoveringer af hjemmet. En restaurering af brusebad kan øge funktionen, bekvemmeligheden og æstetikken. Edmonton -husejere vil også øge videresalgsværdien, da restaureringer af brusebad også har et godt afkast af investeringerne. Uanset om du renoverer et eksisterende brusebad eller investerer i en brusebad tilføjelse, vil denne vejledning hjælpe dig med at finde det bedste bruserum restaureringsfirma til jobbet.

Begynd at planlægge din brusebad renovering

Det første trin i Edmonton brusebad til restaureringer er at finde et kvalificeret og pålideligt bruser værelse restaureringsfirma. En erfaren og erfaren entreprenør vil hjælpe dig med en restaurering af brusebad. Denne designplan fungerer som en køreplan for dit projekt, hvilket sikrer, at enhver opgave udføres efter planen, så tingene løber glat, til tiden og inden for budgettet. Planen vil omfatte ting som brusebadlayout, VVS og elektrisk arbejde og dine valg til gulve, fliser, kabinet, vandhaner, inventar og mere.

En erfaren bruserums restaureringsentreprenør vil også hjælpe dig med at træffe valg, der forbedrer effektiviteten. Inkludering af ting som et lavt-flow-toilet, vandhanen og brusehovedet kan spare vand og minimere regningerne for værktøjer. Uanset hvad der er meget afgørende for dig, vil det ideelle firma sørge for, at dine restaureringsplaner inkluderer det.

At finde et bruserum restaureringsfirma i Edmonton

Forskning er afgørende, når man prøver at finde et firma til at gennemføre dine brusebad -renoveringer. Edmonton -entreprenører, du ansætter, skal have licens, forsikret og have en dokumenteret track record for kvalitetsarbejde og kundeservice.

Når du ansætter en RenovationFind -certificeret brusebad -entreprenør, ansætter du et firma, du kan stole på. Virksomhederne på vores levering har gennemgået streng baggrundskontrol. Som en del af screeningsprocessen bruger vi en tredjepartsorganisation til at kontrollere for servicelicenser, forsikring, WCB-dækning og overvåge kundeanmeldelser. Bruserrums restaureringsfirmaer, der er medlemmer i god status med Better Service Bureau, vil have en højere bedømmelse. Derefter overvåger vi kontinuerligt virksomhederne på listen for at sikre, at de følger med vores høje standarder.

De bedste bruserumindretningsentreprenører i Edmonton

De bedste bruserumfirmaer i Edmonton findes nedenfor og er i ingen særlig rækkefølge. De er RenovationFind -certificeret og har en bevist track record for ærlighed, kvalitetsprodukter, enestående kundeservice og professionelt arbejde.

Indhold

1. Kay 2 Contracting Ltd.
2. Integritetskonstruktionsløsninger
3. Lambert Brothers Construction
4. Samlet berøringskontrakt
5. velrenommerede kontraheringstjenester
6. Buede Walls Inc.
7. Moderne innovationer
8. R-Danis Construction
9. Chase specialfremstillet konstruktion
Valg af en entreprenør til dit brusebad renovering

1. Kay 2 Contracting Ltd.

Internet side

telefon
587-805-5290

E -mail
Office@kay2.ca

RenovationFind -profil

Kay2 Contracting Ltd. er din førende restaureringsentreprenør med speciale i skræddersyede luksushuse, boligombygning og kommerciel udvikling. Hvis du kan drømme det, kan de gøre det til en realitet. De har et team af ekspertdesignere og entreprenører, der arbejder med dig gennem hele processen. For eksempel udvikler deres arkitektoniske designere 3D-gengivelser og skitser af dit interiørdesign, udvendigt design eller komplet skræddersyet hjem! Dette hjælper dig med at visualisere dit nye hjem, før konstruktionen endda begynder.

Med hensyn til en køkkenrenovering ved Edmonton -husejere ved, at Kay2 -kontrakten vil give ekstraordinære resultater. Du kan forvente nøjagtige estimater, tid til tid, moderne design, premium-materialer og smart teknologi. Kay2 -kontraherende leverer den største luksusgendannelsesoplevelse med resultater, der består tidens prøve. Alt i alt har de meget mere end 25 års erfaring med ombygning af køkkener.

Nøgleydelser og funktioner
– Køkken Restaureringstjenester
– Interiør og udvendig boligbyggeri og renovering
-skræddersyede luksushuse
– Kommercielle renoveringer
– Professionelle arkitektoniske designtjenester (interiørdesign)
– Andre tjenester inkluderer: Elektrisk, VVS, HJEMPERITIONER, LANDSKABS
– Udvendige tjenester: Tagdækning, sidespor, murværk, stukket soffits + fascia
– Finansieringsmuligheder er tilgængelige

Kunde feedback
Vi læste om Kay2 og kunne godt lide det faktum, at de vandt priser. Vi tog en beslutning om at prøve dem efter at have mødt med ejeren Moe, ideel fra starten var vi tilfredse med professionalisme, arbejdsfordeling og organisatoriske færdigheder. Trevor (projektleder) var altid tilgængelig for at imødekomme og gå over kommentarer eller revisioner og tilføjelser, vi ønskede. Lang historie kort, prøv venligst Kay2, du vil være tilfreds med kvaliteten af arbejdet og hvor effektive de er. Masser af kommunikation og gennemsigtighed fra begyndelsen, og resultatet var virkelig rart. Tak Moe, Trevor og Team for alt dit hårde arbejde- Amir, Google

2. Integritetskonstruktionsløsninger

Internet side

telefon
780-809-1190

E -mail

RenovationFind -profil

Som firmanavnet antyder, lover Integrity Construction Options at opbygge dit home -restaureringsprojekt med integritet. Deres team består af projektledere, designere, entreprenører og professionelt supportpersonale, der deler deres viden og ekspertise for at skabe din vision. Integritetskonstruktionsmuligheder bruger komplette hjemmegendannelsestjenester, herunder køkkenrenoveringer, kælderudvikling, hele boligrenoveringer, brusebad renoveringer og skræddersyede kabinettjenester. De er klar til at lytte til dine drømme til din brusebad renovering. Edmonton -husejere vil hurtigt se, at integritetskonstruktionsmuligheder gør tingene anderledes – de gør tingene bedre.

Nøgleydelser og funktioner
– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– Designtjenester
-skræddersyet kabinet
– Hjem til servicekonvertering
– Finansieringsmuligheder er tilgængelige

Kunde feedback
Vi kan ikke sige nok positive ting om integritetskonstruktion! Ideel fra vores første møde med Sean følte vi, at han var ærlig, retfærdig, professionel og pålidelig. Vores første indtryk var rigtigt! Sean og Daniela var fantastiske gennem hele processen. Arbejde med Stephanie, designeren, tilføjede så meget mere værdi til projektet, end vi kunne have forestillet os! Var vi taknemmelige for muligheden for at arbejde sammen med hende. Simon, Brent og resten af besætningen var omhyggelige i alt, hvad de gjorde, og forlod vores hjem rent og ryddeligt i slutningen af hver arbejdsdag. Vi var godt informeret i hver fase af projektet, og da enten besætningen eller en entreprenør var planlagt til dagen, ankom de på en rettidig måde og forberedte sig. Det var en fornøjelse at arbejde med integritetskonstruktion, og de vil være vores første og eneste opfordring til vores næste projekt.

– Gisele, Google

3. Lambert Brothers Construction

Internet side

telefon
780-910-2025

E -mail
Richard@lambertbrothers.ca

RenovationFind -profil

Lambert Brothers Construction er en familiedrevet tjeneste, der sætter deres hjerte i hvert projekt, de gør. De har været i tjeneste i betragtning af at 2006 og løfte om, at du vil være 100% glad for resultatet. De leverer personlige konsultationer ansigt til ansigt med støtte og individualiserede anbefalinger under hele processen. De tilbyder boligrestoreringer med fuld service, der specialiserer sig i renoveringer af køkken og brusebad. Edmonton og Sherwood Park husejere vil opleve imponerende håndværk og en to-årig udførelsesgaranti til at sikkerhedskopiere det!

Nøgleydelser og funktioner
– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– Designtjenester
-Dæk, skure og specialfremstillede udvendige opgraderinger
-To-årig udførelsesgaranti

Kunde feedback
Richard fra Lambert Brothers Construction er en af de mest talentfulde og professionelle renoverere, jeg kender. Hans opmærksomhed på detaljer, at imødekomme kundens krav og hans teams samlede teknik til fantastisk service er virkelig imponerende. Lambert Brothers Construction får jobbet gjort ideelt – og det varer også i årevis!

– A. Marie, Google

4. Samlet berøringskontrakt

Internet side

telefon
780-982-8189

E -mail

RenovationFind -profil

Total Touch Contracting kan hjælpe dig med at forbedre dit hjem, indvendigt og udvendigt! De tilbyder også en komplet pakke med landskabsarkitektur og interiørrestoreringstjenester. De sætter en ære i at skabe fantastisk og funktionelt indvendige og udvendige rum til husejere, fokusere på detaljer og levere et rum, du vil glæde dig over i årene fremover. Denne lille, lokalt ejede og drevne virksomhed har betjent Edmonton og området i betragtning af at 2005. De ser frem til at forbedre dit hjem og komme i gang med dit Renovering af Edmonton brusebad!

Nøgleydelser og funktioner
– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– Komplet landskabsarkitektur, inklusive dæk, gårdhave, beton, klassificering og mere
– Designtjenester
– Udvendige belysningstjenester
– Gratis konsultationer og citater

Kunde feedback
Jeg er absolut tilfreds med, hvad Total Touch Contracting Inc. fungerede, han gjorde og leverede nøjagtigt, hvad vi bad om. Jeg ville ansætte ham og hans besætning når som helst til at udføre yderligere opdateringer og ombygninger.

– Sharon, bark

5. velrenommerede kontraheringstjenester

Internet side

telefon
780-884-7801

E -mail

RenovationFind -profil

Pålidelige kontraheringstjenester er et interiørdesign-, konstruktions- og arkitektonisk teknisk forretning. De forstår, at hjemmeparkeringer kan være spændende og udfordrende og er der for at hjælpe dig gennem alle faser af dit brusebad. Edmonton -husejere vil modtage komplette interiørdesignløsninger, herunder rumplanlægning, materialevalg og mere. Derfra administrerer de projektet og sikrer, at det kører efter planen og inden for budgettet. Så hvis du vil opgradere dit hjem, kan du være afhængig af det venlige og professionelle team hos hæderlige kontraheringstjenester i Edmonton.

Nøgleydelser og funktioner
– Hjemrenoveringer, inklusive SHOWER Room Renovations
– Interiørdesigntjenester
– Arkitektoniske tech -tjenester
– Gratis konsultationer
– projektledelse

Kunde feedback
Pålidelige kontraheringstjenester har nogen online anmeldelser endnu! Hvis du har glæde dig over deres tjenester, skal du være den første person, der efterlader dem en anmeldelse på Google eller Facebook. De er RenovationFind -certificeret, hvilket indikerer, at de har bestået vores betydelige screeningsproces og tilbyder kvalitetsarbejde, produkter og tjenester.

Få 3 gratis estimater i dag

Send dit projekt, så forbinder vi dig med RenovationFind -certificerede virksomheder.

6. Buede Walls Inc.

Internet side

telefon
780-452-8783

E -mail

RenovationFind -profil

Buede Walls Inc. er specialiseret i rammeløse modulopbyggede gipskomponentsystemer. De kan levere specialdesignede, buede gipsprodukter til bolig- og kommercielle byggeprojekter. Buede Walls Inc. bruger også home -restaureringstjenester, herunder brusebad renoveringer. De tilbyder 25 års erfaring i dine hjemmeparkeringer og leverer premium -restaureringer inden for en fremskyndet tidsramme. Buede Walls Inc. kan også købe produkter hurtigt og typisk til en lavere pris. De vil gøre din restaureringssyn til virkelighed til den bedst mulige pris og en masse effektiv måde. Kontakt dem for et gratis tilbud!

Nøgletjenester og funktioner
– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– Rammeløse modulære gipsvægkomponentsystemer
– Designtjenester
– Særlige arkitektoniske funktioner til dit hjemmeprojekt
– hurtige og effektive tjenester

Kunde feedback
Demo af 3 badeværelser, installer bonde-tub, brusere, badekar og brusedøre, dræn, toiletter og VVS-inventar. Udskift og installer loftet. ramme og isolering. Installer potbelysning og brusebad fans. Flyt kælderafløbsrør og VVS til badeværelset ovenpå. Installer opvarmet gulve og alle gulv- og vægfliser til badeværelser og hovedindgang. Installer baseboards, komplet maling af vægge og lofter. Maling og installer nye døre og håndtag til flere værelser. Ældre hjem med flere udfordringer, alt arbejde afsluttet med den højeste standard. Vi er meget glade for alle de leverede tjenester, fantastiske mennesker, fantastisk service og fantastisk job!

– Kim, Homestars

7. Moderne innovationer

Internet side

telefon
780-232-5824

E -mail
moderne_innovations.live@outlook.com

RenovationFind -profil
–7471

Moderne fremskridt sigter mod at forenkle dine konstruktionsbehov gennem ærlige, pålidelige og bemærkelsesværdige kundeservice. De har over 15 års erfaring med at forskønne hjem, herunder renovering af brusebad, køkkenrenoveringer, kælderudvikling, lister, gulvbelægning, murværk og andre hjemmeforbedringstjenester. Når du arbejder med moderne innovationer, kan du forvente opmærksomhed på detaljer, åbne og rimelige priser og ekstraordinære resultater for dit hjemmeprojekt.

Nøgleydelser og funktioner
– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– Udvendigt arbejde, inklusive landskabsarkitektur og træbygning
– Murværkstjenester
– Fair og konkurrencedygtige priser
– hurtige og effektive tjenester

Kunde feedback
Fremragende premium -arbejde. meget tilfreds. Kontakt 100% igen for min næste renovering!

– Jessy, Google

8. R-Danis Construction

Internet side

telefon
(780) 203-7831

E -mail
rdanisconstruction@gmail.com

RenovationFind -profil

R-Danis Construction bruger det fulde udvalg af hjemme restaureringstjenester, herunder Edmonton brusebad. De er også specialiserede i remodeller med brusebad med små budgetter, der har en stor indflydelse. Når du arbejder med deres præsident, Ray Danis, vil du drage fordel af hans mange år med restaurering af boliger og byggeri. Premium arbejde, åben kommunikation og bemærkelsesværdig kundeservice er alle ting, du kan forvente. Desuden arbejder de med et betroet netværk af fagfolk inden for restaureringsindustrien for at sikre, at alt arbejde udføres til den højeste standard. Hvis du renoverer brusebadet eller ethvert værelse i dit hus, skal du være afhængig af fagfolkene hos R-Danis Construction.

Nøgleydelser og funktioner

– Hjemrenoveringer, herunder renovering af brusebad
– projektledelse
– Reparationer af hjemmet
– Gratis konsultationer

Kunde feedback
Ray og hans team var helt fantastiske! De ankom straks og kom til at arbejde ideelt væk. M

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.