New House Automation Variety i B & Q -butikker næste måned

Bromsgrove -baseret selskab, Byron, har vundet en lukriv kontrakt om at levere alle 330 butikker i B & Q -kæden med deres nye husautomatiseringsprodukter. Den “hjem lette” sort består af over 60 trådløse moduler såvel som Byron -forsikring hævder, at et typisk hus kan automatiseres fuldstændigt fra så lidt som £ 500. Sorten introducerer over de britiske butikker fra den 17. september.

Pressemeddelelse: “Byron Win Multi-Million Pund B & Q-kontrakt-Byron, den førende elektriske tilbehørsekspert har vundet en kontrakt med flere millioner pund for at levere B&Q med sin geniale ‘Home Easy’ variation af husautomatiseringsprodukter.

Anerkendt som den største samling, ved hjælp af førende innovation til billige priser, inkluderer ‘Home Easy’ meget mere end 60 forskellige, men alligevel kompatible wirefree -genstande. Denne variation fra en grundlæggende fjernstik, der er indstillet til at betjene lys eller elektriske apparater med et tryk på en knap, til et avanceret SMS -basestationssystem, der kan sende meddelelsesanvisninger for at aktivere enheder overalt i verden.

”Så vidt vi er bevidste er dette den allerførste gang, at denne type avanceret innovation er blevet brugt i en så overkommelig, enkel at oprette metode såvel som at bruge en så stor mulighed for produkter,” sagde Simon Lane, administrerende direktør af de Worcestershire -baserede husholdningsvirksomhed.
”Et typisk hus kan automatiseres fuldstændigt for så lidt som £ 500, der leverer det yderste i komfort såvel som energibesparende fremskridt. Det er absolut fremtiden, ”tilføjede han.
At etablere ‘hjem let’ samt tilfredsstille B & Q’s strenge krav, som Byron søgte færdigheden i en West Midlands -baseret konsulentfirma med speciale i sundheds- og wellness -plejeudstyr.

Kontrakten vil se ‘Home Easy’ produkter i alle 330 af B & Q’s lager såvel som butikker fra den 17. september 2007. ”

Byron: www.chbyon.eu B & Q: www.diy.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.